(Deze is tevens ook onze visitekaartje. De achterkant) 

 

Hier heeft u het aspect VOEDING, samengevat.

 

Klik op deze link, om erachter te komen hoeveel mensen voldoen aan de Richtlijnen goede voeding.

Omdat OVERGEWICHT, door ongeschikte voeding en verkeerde leefstijl, een prominente factor is in het rijgen van verschillende ernstige ziektes zoals Hart- en vaatziekten, Diabetes Mellitus, en zelfs Kanker, is het misschien interessant voor u om de onderstaande links te checken (klik op de ziektes links hieronder, met gele letters):

Overgewicht + bruikbare links daaronder.

Hart- en vaatziekten + bruikbare links daaronder.

Diabetes mellitus + bruikbare links daaronder.

Kanker + bruikbare links daaronder.

De site met de links hierboven is bedoeld voor professionals, maar we zien geen probleem als ook de consument daarin een kijkje neemt. Zo weten de klanten tenminste wat de bovenstaande aandoeningen voor hen betekenen, hoe ernstig die zijn ondanks hun "triviaal" aspect in de dagelijkse discussies op straat (zeer gewoon geworden in de volksmond de namen van deze ziektes, vaak als cliché gebruikt in sociale discussie bewerend dat "iedereen heeft ze", onjuiste bewering trouwens, waardoor helaas de ernstigheid van de zaak gedaald is in de gedachten van de bevolking) en WAT kan men doen, met behulp van voedingsdeskundigen en lifestyle coaches, om die te vermijden of te genezen, d.m.v. gezonde voeding en de juiste lifestyle

Zie ook de Gezondheidsonderwerpen, alfabetisch.

Alle links van boven zeggen echter wat alle andere similaire links op internet zeggen over ziektes en preventie..enz. Algemene dingen dus, overal te vinden. En die sites/adviezen hebben echter NIETS met het echte verjongen van het lichaam te maken te maken, laat staan gegarandeerd feit, een (gegarandeerde)service die wij dus wel leveren.

               

 

 

UA-73454746-1